Inductie verwarmers

Onmisbaar gereedschap voor de schadevrije montage van lagers, koppelingen, tandwielen, bussen, lagerringen etc. De Betex inductieverwarmers zijn krachtig en betrouwbaar.

BETEX inductieverhitters  200kg (NOVUS Special Tools)

Inductieverhitters voor lagers tot 200 Kg

Inductieverhitters voor lagers tot 1600 Kg

BETEX MF inductie

Middel frequent inductie verhitters

Over de fabrikant

Bega is begonnen als een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1978 en internationaal opererend. Zij zijn fabrikant van speciaal gereedschap voor de aandrijftechniek. Met als specialisatie veilige en kosteneffectieve (de-)montage van lagers en aandrijfcomponenten zoals tandwielen, koppelingen, bussen, etc. Over heel de wereld profiteren bedrijven van deze gereedschappen en wordt machine stilstand verminderd.

Zij staan bekend om een duidelijke Nederlandse mentaliteit en klantgerichtheid. Dankzij een eigen R&D-afdeling kunnen zij ook maatwerkoplossingen realiseren. Ook denken zij graag mee in de ontwikkeling van nieuwe producten en oplossingen voor allerlei industrieën. Door het aangaan van strategische partnerships heeft het bedrijf een gedegen reputatie opgebouwd als specialist in onderhoudsgereedschappen in de wereld van aandrijftechniek.

Sinds augustus 2021 maakt Bega deel uit van de Schaeffler group