Turn Around Services

Tijdens een turn around (TA) liggen de bolting werkzaamheden op het kritieke pad en is recent gekeurd, betrouwbaar gereedschap een must.

Deel dit bericht op:

Toolbox

Te vaak horen we dat door problemen met het veilig, snel en nauwkeurig loshalen en vastzetten van bout­verbindingen veel kostbare tijd wordt verloren. 

Wij lossen dit eenvoudig voor u op door te zorgen dat u altijd het juiste gereedschap op het juiste moment aanwezig hebt. Ongeacht uw locatie of het tijdstip.

Reductie van de doorlooptijden
Onze NOVUS Turn Around Services stopt niet bij het leveren van goed onderhouden modern gereedschap. Het is onze ambitie om onze klanten te ontzorgen, zodat zij zich volledig op een veilige klus kunnen richten en wij hen daarin faciliteren. Op deze wijze dragen we bij aan een reductie van de doorlooptijden en de beheersbaarheid van de kosten.

Bolting Tool Container
Met een Bolting Tool Container grijpt u nooit mis en hoeft er niet meer gewacht te worden op vervangend of zwaarder gereedschap. Naast hydraulische momentsleutels kunnen we de toolbox of -container voorzien van flenzenspreiders, flens uitlijn gereedschap of ieder gewenst ander gereedschap. Wij zijn er tenslotte om u te helpen!

Deel dit bericht op: