Culinair varen met NOVUS en BETEX

In de maand juni 2023 hebben we wel een heel bijzondere actie bij NOVUS. Bij aanschaf van € 2.500 aan BETEX 700 bar hydrauliek ontvangt u een culinair vaararrangement voor 4 personen. Mis deze kans niet om op een unieke manier van de molens van Kinderdijk te genieten.

Deel dit bericht op:

NOVUS Special Tools - culinair varen in Alblasserdam

Bij NOVUS Special Tools zijn we dol op varen en lekker eten. Dat bracht ons op het idee voor deze zomerse actie.

Schaft u in de maand juni 2023 voor minimaal € 2.500 BETEX 700 bar hydrauliek aan, dan bieden wij u een culinair varen arrangement aan vanuit Alblasserdam. Een unieke kans om samen met collega's, familie of vrienden de wateren rond Alblasserdam en Kinderdijk te verkennen.

De 700 bar hydrauliek cilinders (vijzels), slangen, pompen, pompsets, manometers en overige componenten zijn uitwisselbaar met merken als Enerpac, Holmatro, Hi-Force etc.

Actie voorwaarden
- Bij besteding van € 2.500 exclusief btw.
- Actie is geldig tot en met 30 juni 2023 voor alle 700 bar BETEX hydrauliek met uitzondering van hydraulische trekkers.
- Arrangement omvat een 2 uur durende vaartocht, zonder schipper, voor 4 personen vanuit Alblasserdam. Inclusief culinair arrangement en drankpakket.
- U dient zelf uw voorkeurstijd te reserveren en deze aan  uw NOVUS contactpersoon door te geven, waarna deze de verdere afhandeling met de bootverhuurder verzorgt.
- Voorwaarden van de bootverhuurder van toepassing. Eventueel eigen risico of borg dient zelf voldaan te worden en ontvangt u terug na de vaartocht.
- Indien bij ons bekend, houden wij rekening met dieet wensen.
- Het arrangement kan gedurende het gehele vaarseizoen 2023 gebruikt worden.
- Waarde van dit arrangement is ca. € 400 incl. btw per vaartocht. Indien gewenst kan dit bedrag ook als korting op de aankoop verrekend worden. 
- Eén vaartocht per relatie.
- Vaarbewijs niet noodzakelijk.
- Combineren met andere acties niet mogelijk.
- Aankomst en vertrekpunt restaurant Le Barrage, Alblasserdam (NL).

Deel dit bericht op: