Gratis Weber bbq bij aanschaf van BETEX 700 bar hydrauliek

In de maanden juli en augustus 2023 hebben we weer een leuke zomeractie bij NOVUS. Bij aanschaf van minimaal € 1.250 aan BETEX 700 bar hydrauliek ontvangt u een Weber barbeque cadeau bij uw bestelling. 

Deel dit bericht op:

Weber op rood

Bij NOVUS Special Tools zijn we dol op lekker eten en zeker als dat buiten op de bbq bereid wordt. Dat bracht ons op het idee voor deze zomerse actie.

Schaft u in de maand juli en augustus 2023 voor minimaal € 1.250 BETEX 700 bar hydrauliek aan, dan bieden wij u een prachtige Weber bbq aan. En bij besteding van € 2.500 zelfs nog een groter exemplaar.

De 700 bar hydrauliek cilinders (vijzels), slangen, pompen, pompsets, manometers en overige componenten zijn uitwisselbaar met merken als Enerpac, Holmatro, Hi-Force etc.

Actie voorwaarden
- Bij besteding van minimaal € 1.250 exclusief btw.
- Actie is geldig tot en met 31 augustus 2023 voor alle 700 bar BETEX hydrauliek met uitzondering van hydraulische trekkers.
- Bij aanschaf van minimaal € 1.250 ontvangt u een Weber Compact Kettle of € 80 exclusief btw als korting op uw factuur. Bij aanschaf van minimaal € 2.500 ontvangt u een Weber Master-Touch 70th anniversary of € 320 exclusief btw als korting op uw factuur. Indien de genoemde modellen niet (meer) leverbaar zijn, dan behouden we ons het recht voor om een vergelijkbaar alternatief te leveren.
- De weber kan op ieder gewenst adres in Nederland bezorgd worden.
- Eén Weber barbeque per relatie
- Combineren met andere acties niet mogelijk.

Deel dit bericht op: