NOVUS Special Tools
leveringsprogramma 2024

NOVUS Special Tools presenteert haar vernieuwde leveringsprogramma, dat naast hydraulische momentsleutels nu ook een uitgebreid assortiment 700 bar hydrauliek gereedschappen en on-site machining bevat.

Deel dit bericht op:

NOVUS 2024 01 image

Met trots presenteren we ons nieuwe leveringsprogramma, dat een compleet assortiment biedt aan industrie gereedschappen voor professionals.

De hydraulische momentsleutels van het Amerikaanse SPX Bolting zijn beschikbaar voor verhuur en verkoop, waarbij we ook steeds meer accessoires en pompen in Alblasserdam op voorraad houden.  Daarnaast leveren we sinds kort ook de 700 bar hydrauliek van SPX Power Team.

Van het Canadese RAD Torque Systems leveren we het complete assortiment aan torque gereedschappen, welke elektrisch, op batterij of pneumatisch worden aangedreven. Deze precisie gereedschappen behoren tot de top in de markt.

Van BETEX wordt het complete assortiment werkplaats en industrie hydrauliek toegevoegd, waardoor NOVUS een compleet assortiment 700 bar vijzels, slangen, pompen en overige toebehoren kan bieden. Daarnaast bieden we ook de hydraulische trekkers en inductie verwarmers.

Tevens is onze werkplaats uitgebreid met een state-of-the-art kalibratie opstelling voor een breed scala aan gereedschappen. Kalibraties worden snel en vakkundig uitgevoerd door ervaren keurmeesters.

Meer weten of een exemplaar ontvangen?
Neem vandaag nog contact op met onze product specialisten!

Deel dit bericht op: