NOVUS Special Tools
maakt u wijzer

NOVUS Special Tools levert graag een bijdrage aan het kennisniveau op het gebied van industriële boutverbindingen bij bestaande en nieuwe relaties. 

Deel dit bericht op:

NOVUS 2024 presentatie bij klant

Daarnaast zijn de techneuten van NOVUS ook een graag gezien gast bij de technische opleidingen in de regio groot Rotterdam. Hun praktische ervaring in combinatie met de theoretische kennis van de materie wordt zeer gewaardeerd door studenten en docenten.

Maar ook bij de klanten worden we vaak gevraagd om de materie van industriële boutverbindingen toe te lichten en het programma van het  Amerikaanse SPX Bolting te presenteren. Wanneer we dan ook nog de theorie en de praktijk kunnen verbinden met een afsluitende demonstratie, dan is er binnen enkele uren een enorme stap voorwaarts gezet qua kennisniveau.

Sander Magnin van NOVUS Special Tools vat het als volgt samen: "De korte investering qua tijd maakt dat we veel meer dezelfde taal spreken en het daarop volgende contact veel gerichter is. Kortom een win-win voor alle partijen."

NOVUS Special Tools levert een groot assortiment hoge-druk hydrauliek gereedschappen voor industriële toepassingen. Een deel van deze gereedschappen is zowel beschikbaar voor verhuur als verkoop.

Meer weten of een afspraak inplannen?
Neem vandaag nog contact op met onze customer service!

Deel dit bericht op: