Verhuur

Huren bij NOVUS is een verstandige keuze

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van hydraulische momentsleutels voor het gecontroleerd op moment zetten van uw industriële boutverbindingen. Het huren van gereedschappen is ideaal voor drukke perioden, eenmalige projecten, noodgevallen of ter verlaging van de investerings­kosten.

Momentsleutel verhuur, waar wij voor staan
Ons verhuur gereedschap is altijd goed onderhouden, recent gekalibreerd en wordt - indien van toepassing - standaard afgeleverd met opgeladen accu’s, zodat u direct aan de slag kunt.

NOVUS - uitgebreide huurvloot hydraulische momentsleutels

Bij NOVUS begrijpen we dat on- en offshore klanten andere verhuur wensen hebben. Inmiddels hebben we ruime ervaring met beide klantengroepen en bieden de juiste voorwaarden om uw klus binnen het gestelde budget uit te voeren.

Advies en ondersteuning
Regelmatig grotere hoeveelheden (hydraulisch) gereedschap nodig voor projecten of een onderhoudsstop?  Dan is het huren van onze bolting tool container de ideale oplossing. Naar wens samen te stellen, eenvoudig te verplaatsen en afsluitbaar. Wij gaan graag met u in gesprek om ons verhuur aanbod aan te sluiten op uw wensen. 

NOVUS bolting tool container - hytorc

Onze collega's zijn specialisten die zich verdiepen in de toepassing van het gereedschap en advies op maat geven. De jarenlange ervaring in het vakgebied van de industriële boutverbindingen maakt dat zij snel tot de kern komen en goed advies kunnen geven over het huren van SPX hydraulische momentsleutels (ook wel eens hytorc genoemd), RAD Torque momentsleutels of een NOVaTork hand momentsleutel.

Wilt u weten welke producten wij verhuren?
Neem vrijblijvend contact op met onze product specialisten of klik op de onderstaande knop om direct een verhuur aanvraag te doen!

vERHUUR AANVRAAG
Waarom kiezen voor NOVUS Special Tools?

Enthousiast
Kennis van zaken
Duidelijke afspraken
Altijd een oplossing
Duurzaam

Onze hydraulische momentsleutels zijn bijvoorbeeld een alternatief voor de Hytorc Stealth, Hytorc Versa, Hytorc XLCT, Enerpac HMT, HTL-W, Enerpac RSL, Hydratight RSL, Hi-Force TWH-N, , Hi-Force NRH, Atlas-Copco RT, Plarad FSX, Plarad MSX, TorsionX Hexpro, TorcUP TX, TorcUP TXU, Hytorc Stealth, Hytorc Versa, Hytorc XLCT, Enerpac HMT, HTL-W, Enerpac RSL, Hydratight RSL, Hi-Force TWH-N, , Hi-Force NRH, Atlas-Copco RT, Plarad FSX, Plarad MSX, TorsionX Hexpro, TorcUP TX, TorcUP TXU en meer.