Over ons

Speciaal is voor ons de standaard!

NOVUS Special Tools is een snelgroeiende onderneming gevestigd in Alblasserdam. Vaak is het voor monteurs en technici lastig om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van gereedschappen, waardoor werkzaamheden niet altijd zo veilig en efficiënt uitgevoerd worden als zou kunnen. Wij beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van innovatieve gereedschaps­producenten, welke voortdurend revolutionaire gereedschappen ontwikkelen. Hierdoor lopen wij voorop en zijn vaak al in de ontwerpfase betrokken bij nieuwe ontwerpen.

20230907 NOVUS   new signage 01

Ons doel is de verbinding te maken tussen de internationale innovatieve producenten en de lokale gebruikers. NOVUS Special Tools streeft er dan ook naar om deze speciale gereedschappen snel de standaard in de industrie te maken. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan het veiliger, duurzamer en efficiënter maken van de industrie.

Natuurlijk zijn we ISO9001:2015 gecertificeerd, zodat onze klanten en leveranciers er op kunnen vertrouwen dat wij onze zaken goed op orde hebben.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met onze product specialisten.

contact
Waarom kiezen voor NOVUS Special Tools?

Enthousiast
Kennis van zaken
Duidelijke afspraken
Altijd een oplossing
Duurzaam